Стол З-19

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-19

Опција за промена на штоф

Ногарки: Метални

Боја на ногарки: црна

ЦЕНА:

4.990ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Кандино

Стол З-14

Стол З-09

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км