Стол З-20

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Спецификации

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

6.400 ден


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Манзано

Стол З-10

Стол З-19

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км