Стол З-24

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-24

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

5.250ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Кандино

Стол З-14

Стол З-09

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км