Столна ламба CAMPORALE

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Столна ламба CAMPORALE

Димензии: 56x30см

Материјал: Метал и текстил

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

3.500ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Столна Ламба VINTAGE

Подна ламба CAMPORALE

Столна ламба COVALEDA