Столна ламба COVALEDA

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Столна ламба COVALEDA

Димензии: 73x38см

Материјал: Метал и дрво

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

7.200ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Столна ламба CAMPORALE

Подна ламба COVALEDA

Столна Ламба VINTAGE