Столна Ламба VINTAGE

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Столна Ламба VINTAGE

Димензии: 44x29см

Материјал: Метал

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

2.700ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Столна ламба COVALEDA

Подна ламба VINTAGE

Столна ламба CAMPORALE