Табуретка Бастиа

ТАБУРЕТКИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Табуретка Бастиа

Димензии: 100х70

Опција за промена на штоф и боја

Полнење: HR Пена

11 000 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година