Флип Флоп

ТАБУРЕТКИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 100х80см

Висина на седиште: 55см**

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена штоф и боја

Опција за спуштање*

*Табуретката се отвара само како дополнителен елемент за спуштање на двосед или фотелја Флип Флоп

**Висината на седиштето може да е и пониска

8.000 ден

ИЗРАБОТКА


ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

Инспирирана од минимализмот и скандинавскиот дизајн. Остава силен впечаток со својата едноставност, уникатност и фукнкционалност. Во комбинација со фотелја или двосед Флип Флоп се додава дополнителна функционалност како дополнително седиште и помошен елемент за спуштање на троседот.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТАБУРЕТКА БАСТИА

100х70

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година