Тросед Елеганс

ТРОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 215х100см или 215x110

Длабочина на седиште: 70см или 80 см

Висина на седиште: 45 см

Димензии на лежај: 190х160см

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Простор за складирање

Опција за спуштање

Цена за 70 см на седиште:

23 700 ден

Цена за 80 см на седиште:

25 700 ден

ИЗРАБОТКА


ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

Тросед на годината во 2016 година (Саем за Мебел). Изработен со најквалитетни компоненти, функционален и максимално удобен простор за седење и спиење. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД МАРИЈА

230 х 100
70 см длабочина на седиште

23 500 ден

230 х 110
80 см длабочина на седиште

25 500 ден

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

39 500 ден

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

26 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година