Флип Флоп

ТРОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 225х85см или 225х95см

Длабочина на седиште: 70 или 80 см

Висина на седиште: 48 см

Опција за спуштање со табуретка*

Димензии на лежај: 200х140см или 200х160см

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена штоф и боја

*Табуретката не оди заедно со троседот

26 000 ден

ИЗРАБОТКА


ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

Инспириран од минимализмот и скандинавскиот дизајн. Остава силен впечаток со својата едноставност, уникатност и фукнкционалност. Како ѕвезда на новата колекција 2020 на Интер Мебел поради беспрекорниот дизајн, Флип Флоп претставува безвременска елеганција со уникатна креативност. Во комбинација со табуретка Флип Флоп се додава дополнителни функционалност како дополнително седиште и помошен елемент за спуштање на троседот.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД МАРИЈА

230 х 100
70 см длабочина на седиште

23 500 ден

230 х 110
80 см длабочина на седиште

25 500 ден

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

39 500 ден

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

36 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година