Тросед Марија

ТРОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 230х100см или 230х110см

Длабочина на седиште: 70 или 80 см

Висина на седиште: 45 см

Димензии на лежај: 140х190см или 160х190см

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Простор за складирање

Опција за спуштање

Цена за 70 см на седиште:

23 500 ден

Цена за 80 см на седиште:

25 500 ден

ИЗРАБОТКА

ТРОСЕД МАРИЈА

Класичен и едноставен дизајн на тросед кој нуди удобно седење и просторен лежај за спиење.Функционален и практичен со простор за складирање. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД БАСТИА СО З СЕДИШТА

230х100

47 000 ден

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

36 000 ден

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

39 500 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година