ТРОСЕДИ

ТРОСЕД БАСТИА СО З СЕДИШТА

230х100

47 000 ден

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

36 000 ден

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

39 500 ден

ТРОСЕД МАРИЈА

230 х 100
70 см длабочина на седиште

23 500 ден

230 х 110
80 см длабочина на седиште

25 500 ден

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215 х 100
70 см длабочина на седиште

23 700 ден

215 х 110
80 см длабочина на седиште

25 700 ден

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

26 000 ден