Метал 1 - Ф=120

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Метал 1

Плотна од масивно дрво и метални ногарки

Опција за промена на плотна - Даб или Бука

*Опција за нарачка во разни форми и димензии

Ногарки: Метални

ИЗРАБОТКА

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Металум

160х90

22 500 ден

Трп. Маса Метал-1

160х90

ФИКСНА

Трп. Маса Лода

140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 850 ден