Т-1

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-1

Ф - 100см - Фиксна

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

Ф - 100
Ф - 120

12.700ден
14.700ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

120х80 / 23 890 ден
140х90 / 27 310 ден
160х90 / 28 390 ден

Трп. Маса Анкона

120х80 / 24 250 ден
140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 850 ден

Трп. Маса Малдив

140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 860 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км