Т-2

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-2

120х80 или 140х80 - Фиксна

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120x80

14.420ден

140x80

15.420ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

120х80 / 23 890 ден
140х90 / 27 310 ден
160х90 / 28 390 ден

Трп. Маса Анкона

120х80 / 24 250 ден
140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 850 ден

Трп. Маса Малдив

140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 860 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км