Т-3

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-3

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Опција за отварање

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120x80+40 -

20.850ден

140x90+40 -

22.650ден

160x90+40 -

23.720ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

120х80 / 23 890 ден
140х90 / 27 310 ден
160х90 / 28 390 ден

Трп. Маса Анкона

120х80 / 24 250 ден
140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 850 ден

Трп. Маса Малдив

140х90 / 26 770 ден
160х90 / 27 860 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км