Т-4

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-4

Опција за промена на тон/бајц на плотна и ногарки

Плотна: Фурниран Медијапан - Бука

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

160x90

20.500ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-1

Ф - 100 / 12 700 ден
Ф - 120 / 14 700 ден

Трп. Маса Т-2

120х80 / 14 420 ден
140х80 / 15 420 ден

Трп. Маса Т-3

120х80 / 20 850 ден
140х90 / 22 650 ден
160х90 / 23 720 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км