Трпезариска комода Отоман

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Трпезариска комода Отоман

Димензии: 160х45х90

Опција за промена на боја

Изработена од: Фурнирнир-Орев, фарбан медијапан и метални ногарки

ЦЕНА:

36.130ден

ИЗРАБОТКА


БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Комода Т-3

160х45х90

Комода Т-5

160х40х90

Kомода Т-4

160х45х90