Трпезариска комода Т-4

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Трпезариска комода Т-4

Димензии: 160х45х90

Опција за промена на бајц

Изработена од: Фурниран медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА:

32.610ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Комода Отоман

144х37х90

Kомода Т-5

160х40х90

Комода Т-3

160х45х90