Трпезариска комода Т-5

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Трпезариска комода Т-5

Димензии: 160х40х90

Опција за промена на бајц и боја

Израборена од: Фурниран медијапан, фарбан медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА:

28.750ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Комода Отоман

144х37х90

Комода Т-3

160х45х90

Kомода Т-4

160х45х90