Тв комода Анкона

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Анкона

Димензии на долен дел: 180х40х45

Димензии на висечки елементи: 40х30х100

Опција за промена на бајц на ногарките и боја

Изработена од: Фурнир-Орев, фарбан медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ:

27.900ден

ЦЕНА НА ВИСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ:

19.860ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода T-3

180х40х36 или 150х40х36

Тв комода Малдив

180х45х45

Тв комода Лода

180х40х45