Тв комода Дипломат

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Дипломат

Димензии на долен дел: 200х40х43

Димензии на висечки елементи: 30х32х120

Опција за промена на бајц и боја

Изработена од: Фурниран медијапан и фарбан медијапан

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ:

33.710ден

ЦЕНА НА ВИСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ:

21.020ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода T-3

180х40х36 или 150х40х36

Тв комода Малдив

180х45х45

Тв комода Лода

180х40х45