Тв комода Лода

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Лода

Димензии на долен дел: 180х40х45

Димензии на висечки елемент: 50х28х90

Димензии на полица: 90х20х45

Опција за промена на бајц и боја

Изработена од: Фурниран медијапан, фарбан медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ:

24.450ден

ЦЕНА НА ВИСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ:

14.200ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода Анкона

180х40х45

Тв комода Дипломат

200х40х43

Тв комода Малдив

180х45х45