Тв комода Малдив

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Малдив

Димензии на долен дел: 180х45х45

Димензии на висечки елемент: 50х28х90

Димензии на полица: 90х20х45

Опција за промена на бајц на ногарките и боја

Изработена од: Фурнир-Орев, фарбан медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ:

23.890ден

ЦЕНА НА ВИСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ:

16.640ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода T-3

180х40х36 или 150х40х36

Тв комода Лода

180х40х45

Тв комода Дипломат

200х40х43