Тв комода Отоман

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Отоман

Димензии: 164х33х47

Опција за промена на боја

Изработена од: Фурнирнир-Орев, фарбан медијапан и метални ногарки

ЦЕНА:

24.000ден

ИЗРАБОТКА

БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода T-3

180х40х36 или 150х40х36

Тв комода Малдив

180х45х45

Тв комода Лода

180х40х45