Тв комода Т-3

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Т-3

Димензии на долен дел: 180х40х45см, 150х40х45см или 120х40х45/33см

Димензии на висечки елементи: 180х40х36см, 150х40х36см или 120х40х36

Опција за промена на бајц и боја

Изработена од: Фурниран медијапан, фарбан медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ (180) :

14.400ден

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ (150) :

12.700ден

ЦЕНА НА ДОЛЕН ДЕЛ (120) :

11.500ден

ЦЕНА НА ВИСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ (180):

12.500ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода Анкона

180х40х45

Тв комода Лода

180х40х45

Тв комода Малдив

180х45х45