Тв комода Т-4

Комоди

Previous
Next

Спецификации

Тв комода Т-4

Димензии: 180х45х45

Опција за промена на бајц

Изработена од: Фурниран медијапан и дрвени ногарки

ЦЕНА:

19.250ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Тв комода T-3

180х40х36 или 150х40х36

Тв комода Лода

180х40х45

Тв комода Малдив

180х45х45